Advocaten

wat doet een advocaat, wat is de impact van digitalisering en techniek op het beroep

Lees meer

Architecten

Wat doet een architect, wat is de impact van digitalisering en techniek op het beroep

Lees meer

Dierenartsen

wat doet een dierenarts , wat is de impact van digitalisering en techniek op het beroeep

Lees meer

Accountants

wat doet een accountant, wat is de impact van digitalisering en techniek op het beroep

Lees meer

SYNTRA PXL – Digital marketeer

Digital marketing boomt. Meer en meer bedrijven ruilen hun advertenties op billboards in voor een plaats op de Facebooktijdlijn. Gewapend met de juiste targeting en een jar of cookies baan jij als digital marketeer je een weg doorheen de dynamische wereld van online marketing. Droom jij van een job als Google ads marketeer, content manager, online community beheerder of zoveel meer? Lees dan zeker verder.

Lees meer

SYNTRA business – Introductie online marketing

Zonder digitale aanwezigheid bestaat je bedrijf niet! Het volstaat echter niet om random wat posts te doen op de Facebookpagina van je bedrijf of enkele foto’s te delen via Instagram. In deze opleiding geven we in enkele avonden een overzicht van de online mogelijkheden zodat je een beter inzicht krijgt in digitale marketingvormen. Uiteindelijk kan je efficiënt bepalen welke vorm het best bij jouw doelstelling past.  

Lees meer

SYNTRA PXL – Leiding geven

Verbeter jouw leidinggevende capaciteiten in 9 sessies! Voor leidinggevenden of managers die hun methodiek willen aanpassen aan de huidige typologie├źn van medewerkers en dit ook effectief in de praktijk willen oefenen.

Lees meer

SYNTRA PXL – Personeelsbeleid en teamcoaching

Ben jij ook benieuwd hoe je van een groep een team kan maken? Of ben je op zoek naar methodes om medewerkers blijvend te motiveren? Elke dag willen we immers met een team medewerkers de juiste doelstellingen bereiken, en elke dag levert dit weer nieuwe situaties en problemen op. In deze module reiken we de passende skills aan om hieraan tegemoet te komen! Schrijf dus snel in!

Lees meer