e-Sia Learning – Multimedia

In deze uitgebreide module leer je de hele workflow en het proces voor het maken en produceren van boeiende , professionele presentaties en videos met Adobe Suite toepassingen en andere tools.

e-Sia Learning – Data protection

De module Gegevensbescherming behandelt belangrijke kennis in verband met concepten en beginselen van gegevensbescherming, rechten van de betrokkenen, beleid en maatregelen voor gegevensbescherming, en naleving van de regelgeving. De persoonlijke gevolgen van een inbreuk op de beveiliging van hun persoonsgegevens kunnen aanzienlijk zijn voor individuele personen, evenals de juridische en commerciële gevolgen voor organisaties. Inzicht in de concepten van gegevensbescherming wordt door werkgevers steeds meer op prijs gesteld. Deze module is relevant voor organisaties binnen en buiten de Europese Unie.

e-Sia learning – Pre-programming

In deze module leren deelnemers alles wat je moet weten vooraleer je gaat coderen. Vergroot je kans op succes bij het leren coderen en bij de communicatie met ontwikkelaars. Begrijp de grondbeginselen van hoe computers werken en hoe dat verband houdt met moderne webtechnologie. De 8 basisbegrippen van programmeren begrijpen en toepassen

e-Sia Learning – Databases

De module Databases beschrijft essentiële begrippen en vaardigheden met betrekking tot het begrijpen van het concept van een database en het aantonen van bekwaamheid in het gebruik van een databasetoepassing.

e-Sia Learning – Online collaboration

Nu Teams, op afstand werken en uitbesteding in organisaties gemeengoed zijn geworden, hebben werknemers vaak te maken met mensen die zich elders bevinden. Technologie helpt om geografische en organisatorische grenzen op het werk weg te werken, maar dit betekent ook dat nieuwe vaadigheden nodig zijn om effectief met collega’s samen te werken.

e-Sia Learning – Presentation advanced

De module Presentaties ( Gevorderd ) behandelt de gevorderde vaardigheden die nodig zijn om effectieve presentaties te maken en te plannen, presentaties te beheren en te beschermen, en de technische overwegingen bij het geven van presentaties.

e-Sia Learning – Documents@office

De module Documents@work behandelt de belangrijkste begrippen en vaardigheden die nodig zijn voor gewone tekstverwerkingstaken, zoals het maken, opmaken en afwerken van brieven en andere alledaagse documenten.

e-Sia Learning – Digi foto module

De module Digi foto behandelt de belangrijkste begrippen en vaardigheden die nodig zijn om afbeeldingen te gebruiken en ermee te werken. Deze module reeks ontwikkelt goede praktijken bij het maken, bewerken en uitvoeren van digitale beelden.

e-Sia Learning – Smart digital copyrights

Werknemers op het internet, samen met hun collega’s, Gamen, spelletjes spelen online- is niet meer weg te denken uit het leven. Daarnaast kijken werknemers naar video’s en beluisteren ze muziek. Het internet is op korte tijd een geduchte concurrent geworden van de traditionele kanalen, zoals TV en radio. In deze module creëren we bewustzijn over aspecten als portret- en auteursrechten.

e-Sia Learning – Green computing

Computers, laptops, etc… We kunnen niet meer zonder. Ze besparen ons tijd en moeite en maken ons leven gemakkelijker. Maar ze verbruiken ook veel energie, produceren hitte en hebben verschillende andere negatieve effecten op het milieu. In deze module leren deelnemers tips and tricks over green computing. Bescherming van gezondheid, milieu en welzijn.