SQL

De opleiding “Online klas: SQL” aangeboden door Cevora is speciaal ontworpen om deelnemers kennis te laten maken met de programmeertaal SQL (Structured Query Language) en hen vertrouwd te maken met het werken met databases. Deze online klas is ideaal voor professionals die geïnteresseerd zijn in het leren van SQL en het verwerven van vaardigheden om gegevens effectief te beheren en te analyseren.

Gedurende de opleiding leren deelnemers de basisprincipes van SQL en hoe ze queries kunnen schrijven om gegevens te extraheren, te manipuleren en te analyseren in relationele databases. Ze zullen begrijpen hoe ze tabellen kunnen maken, gegevens kunnen invoegen, bijwerken en verwijderen, en complexe query’s kunnen schrijven om geavanceerde databewerkingen uit te voeren. Daarnaast zullen ze leren over join-operaties, aggregatiefuncties en het gebruik van voorwaarden in SQL-query’s.

De online klas biedt een flexibele leerervaring waarbij deelnemers toegang hebben tot lesmateriaal en oefeningen op hun eigen tempo. Met behulp van interactieve videolessen en praktische opdrachten kunnen ze de geleerde concepten direct in de praktijk brengen en hun vaardigheden versterken. Daarnaast hebben deelnemers toegang tot een online forum waar ze vragen kunnen stellen, discussies kunnen voeren en ervaringen kunnen delen met medestudenten.

Na het voltooien van de opleiding zullen deelnemers bekwaam zijn in SQL en in staat zijn om gegevens effectief te beheren en te analyseren met behulp van SQL-query’s. Ze zullen de vaardigheden hebben om gegevens uit databases te extraheren, te filteren, te sorteren en samen te voegen, en om complexe analyses en rapporten uit te voeren. Deze opleiding biedt professionals de mogelijkheid om hun data-analysevaardigheden uit te breiden en waardevolle inzichten te verkrijgen uit databronnen.

“Online klas: SQL” is een waardevolle opleiding voor professionals die hun kennis van SQL willen vergroten en vaardigheden willen ontwikkelen in het beheren en analyseren van gegevens met behulp van SQL-query’s. Het stelt deelnemers in staat om effectief te werken met relationele databases en om waardevolle analyses en rapporten te genereren met behulp van SQL.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Digitale vaardigheden

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Database and network design and administration

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No