Spoedcursus Data Science

De opleiding “Online klas: Spoedcursus Data Science” aangeboden door Cevora is ontworpen om deelnemers in korte tijd een grondige introductie te bieden in het vakgebied van data science. Deze online klas is ideaal voor professionals die geïnteresseerd zijn in het begrijpen en toepassen van data science-concepten en -technieken in hun werk.

Gedurende de opleiding leren deelnemers de basisprincipes van data science kennen en ontdekken ze verschillende aspecten van het vakgebied. Ze zullen begrijpen hoe data verzameld, opgeschoond en geanalyseerd kan worden om waardevolle inzichten en voorspellingen te genereren. Daarnaast zullen ze leren hoe ze statistische modellen en algoritmes kunnen toepassen om gegevens te interpreteren en problemen op te lossen.

De online klas biedt een gecondenseerd curriculum met interactieve leermiddelen, videolessen en praktische oefeningen. Deelnemers hebben de mogelijkheid om de geleerde concepten toe te passen op realistische datasets en analytische uitdagingen. De ervaren trainers van Cevora zorgen voor begeleiding en ondersteuning gedurende de hele opleiding.

Na het voltooien van de opleiding zullen deelnemers vertrouwd zijn met de basisprincipes en technieken van data science en in staat zijn om deze toe te passen in hun werk. Ze zullen de vaardigheden hebben om data te verzamelen, op te schonen en te analyseren, statistische modellen en algoritmes toe te passen, en waardevolle inzichten uit gegevens te halen. Deze spoedcursus biedt professionals de mogelijkheid om snel waardevolle vaardigheden op te doen in het groeiende vakgebied van data science.

“Online klas: Spoedcursus Data Science” is een waardevolle opleiding voor professionals die een snelle introductie willen in data science en willen leren hoe ze data kunnen benutten om betere beslissingen te nemen en waardevolle inzichten te genereren. Het stelt deelnemers in staat om data science-concepten en -technieken te begrijpen en toe te passen, waardoor ze beter uitgerust zijn om complexe datavraagstukken aan te pakken en datagestuurde beslissingen te nemen in hun organisatie.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Digitale vaardigheden

Niveau digitale skills

  • intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Information and Communication Technologies (ICTs) not further defined

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Course

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time light

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No