Scrum: hoe werkt het in de praktijk?

De opleiding “Scrum: Hoe werkt het in de praktijk?” aangeboden door Cevora is ontworpen om deelnemers vertrouwd te maken met de Scrum-methodologie en hoe deze toegepast kan worden in de praktijk. Deze opleiding is ideaal voor professionals die betrokken zijn bij projectmanagement en hun kennis willen vergroten over Agile en Scrum.

Tijdens de opleiding leren deelnemers de principes en praktijken van Scrum kennen en begrijpen hoe ze deze kunnen toepassen in hun eigen projecten. Ze zullen ontdekken hoe ze projecten kunnen organiseren in sprints, hoe ze teams kunnen samenstellen en hoe ze de rollen van Scrum Master en Product Owner kunnen vervullen. Daarnaast zullen ze leren hoe ze productbacklogs kunnen beheren, dagelijkse stand-up meetings kunnen faciliteren en retrospectieven kunnen uitvoeren.

De opleiding biedt zowel theoretische instructie als praktische oefeningen om deelnemers een diepgaand begrip van Scrum te geven. Met behulp van interactieve opdrachten krijgen ze de mogelijkheid om de geleerde concepten direct toe te passen en hun vaardigheden te versterken. De ervaren trainers van Cevora zorgen voor een stimulerende leeromgeving waarin vragen worden aangemoedigd en individuele ondersteuning wordt geboden.

Na het voltooien van de opleiding zullen deelnemers in staat zijn om Scrum-effectief toe te passen in de praktijk. Ze zullen de vaardigheden hebben om projecten op een flexibele en collaboratieve manier te beheren, de productiviteit van teams te verhogen en resultaten te leveren binnen gestelde deadlines. Deze opleiding stelt professionals in staat om hun projectmanagementaanpak te transformeren en succesvolle Agile-projecten te leiden.

“Scrum: Hoe werkt het in de praktijk?” is een waardevolle opleiding voor professionals die hun kennis van Scrum willen vergroten en willen leren hoe ze Scrum-effectief kunnen toepassen in de praktijk. Het stelt deelnemers in staat om hun projecten te transformeren naar een Agile-aanpak, waardoor ze flexibeler kunnen werken en betere resultaten kunnen behalen binnen hun organisatie.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Digitale vaardigheden

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No