Power BI visualisatietechnieken

De opleiding “Online-klas: Power BI Visualisatietechnieken” is speciaal ontwikkeld voor professionals die hun vaardigheden in Power BI willen verbeteren en zich willen specialiseren in het visualiseren van gegevens. Deze interactieve online-opleiding, aangeboden door Cevora, biedt deelnemers de mogelijkheid om dieper in te gaan op geavanceerde visualisatietechnieken en zo hun rapportagevaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens deze opleiding worden deelnemers begeleid door ervaren trainers die uitgebreide kennis hebben van Power BI en de beste werkwijzen voor effectieve datavisualisatie. De opleiding is praktijkgericht en stelt deelnemers in staat om hun nieuw geleerde kennis direct toe te passen op realistische cases en opdrachten.

Gedurende de cursus leren deelnemers geavanceerde visualisatietechnieken die hen in staat stellen om aantrekkelijke en inzichtelijke rapporten en dashboards te maken. Ze krijgen inzicht in het gebruik van interactieve filters, het creëren van aangepaste visuals en het implementeren van geavanceerde lay-out- en ontwerpopties. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het gebruik van kleuren, grafieken en diagrammen om gegevens op een effectieve manier te presenteren.

Deze opleiding is bedoeld voor professionals die al een basiskennis hebben van Power BI en zich willen specialiseren in het visualiseren van gegevens. Het is geschikt voor data-analisten, business intelligence professionals, rapportage specialisten en iedereen die betrokken is bij het analyseren en presenteren van gegevens.

Na het voltooien van deze opleiding zullen deelnemers in staat zijn om complexe gegevenssets om te zetten in visueel aantrekkelijke en begrijpelijke rapporten en dashboards. Ze zullen beschikken over de vaardigheden om hun bevindingen op een overtuigende en impactvolle manier te presenteren aan belanghebbenden.

Schrijf je in voor de online-klas “Power BI Visualisatietechnieken” en ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om uitstekende datavisualisaties te creëren en waardevolle inzichten te genereren uit je gegevens.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No