Power BI: structuur, opbouw en basisfunctionaliteiten van Power Query

De opleiding is speciaal ontworpen voor professionals die hun kennis en vaardigheden in Power Query willen vergroten. Aangeboden door Cevora, biedt deze interactieve online-opleiding deelnemers de mogelijkheid om een grondig inzicht te krijgen in de structuur, opbouw en basisfunctionaliteiten van Power Query binnen Power BI.

Tijdens de opleiding worden deelnemers begeleid door ervaren trainers met uitgebreide kennis van Power BI en expertise in het gebruik van Power Query voor gegevensverwerking. De opleiding is praktijkgericht en biedt deelnemers de mogelijkheid om hun nieuw verworven kennis direct toe te passen via praktische oefeningen en casestudies.

Gedurende de cursus leren deelnemers de structuur en opbouw van Power Query begrijpen en ontdekken ze hoe ze gegevens kunnen importeren, transformeren en combineren vanuit verschillende bronnen. Ze leren ook hoe ze geavanceerde transformaties en berekeningen kunnen uitvoeren om de gewenste gegevensmodellen te creëren. Daarnaast verkennen ze de basisfunctionaliteiten van Power Query, zoals het werken met kolommen, filters en joins.

Deze opleiding is geschikt voor professionals die bekend zijn met Power BI en hun kennis van Power Query willen verdiepen. Het is relevant voor data-analisten, business intelligence professionals en iedereen die betrokken is bij het verzamelen, transformeren en modelleren van gegevens.

Na het voltooien van deze opleiding zullen deelnemers de vaardigheden hebben om gegevens efficiënt te importeren, transformeren en combineren met behulp van Power Query. Ze zullen begrijpen hoe ze complexe transformaties en berekeningen kunnen uitvoeren en hoe ze gegevensmodellen kunnen creëren die voldoen aan hun specifieke zakelijke behoeften.

Schrijf je in voor de online-klas “Power BI – Structuur, Opbouw en Basisfunctionaliteiten van Power Query” en vergroot je expertise in gegevensverwerking met Power Query. Ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om efficiënt gegevens te importeren, transformeren en modelleren voor krachtige analyses en rapporten binnen Power BI.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No