Power BI: Row and Filter context en Time Intelligence

De opleiding is speciaal ontworpen voor professionals die hun kennis en vaardigheden op het gebied van Row and Filter Context en Time Intelligence in Power BI willen versterken. Aangeboden door Cevora, biedt deze interactieve online-opleiding deelnemers de mogelijkheid om dieper in te gaan op geavanceerde technieken voor gegevensanalyse en -modelering.

Gedurende de opleiding worden deelnemers begeleid door ervaren trainers met uitgebreide kennis van Power BI en expertise in Row and Filter Context en Time Intelligence. De opleiding is praktijkgericht en biedt deelnemers de mogelijkheid om hun nieuw verworven kennis direct toe te passen in realistische scenario’s en oefeningen.

Tijdens de cursus leren deelnemers hoe ze de Row en Filter Context in Power BI kunnen begrijpen en beheren om nauwkeurige analyses te garanderen. Ze verkennen geavanceerde technieken voor het werken met tijdgebaseerde gegevens en Time Intelligence-functies om tijdgerelateerde analyses uit te voeren. Daarnaast leren ze hoe ze met behulp van DAX (Data Analysis Expressions) krachtige berekeningen kunnen maken om inzichten te genereren.

Deze opleiding is ideaal voor professionals die al ervaring hebben met Power BI en hun kennis willen verdiepen op het gebied van Row and Filter Context en Time Intelligence. Het is geschikt voor data-analisten, business intelligence professionals en iedereen die betrokken is bij het analyseren en rapporteren van tijdgebaseerde gegevens.

Na het voltooien van deze opleiding zullen deelnemers in staat zijn om complexe analyses uit te voeren met behulp van Row and Filter Context en Time Intelligence in Power BI. Ze zullen de vaardigheden hebben om tijdgebaseerde gegevens op een effectieve manier te modelleren en te analyseren, waardoor ze diepgaande inzichten kunnen genereren en betere beslissingen kunnen nemen.

Schrijf je in voor de online-klas “Power BI Row and Filter Context en Time Intelligence” en vergroot je expertise in gegevensanalyse en -modelering met Power BI. Ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om nauwkeurige en krachtige analyses uit te voeren met tijdgebaseerde gegevens.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No