Power BI: overzicht en creatie van een eerste rapport

De opleiding is speciaal ontworpen voor professionals die willen kennismaken met Power BI en de basisvaardigheden willen leren om een eerste rapport te maken. Aangeboden door Cevora, biedt deze opleiding een praktische en gestructureerde benadering om de deelnemers vertrouwd te maken met Power BI en hen in staat te stellen direct aan de slag te gaan met het creëren van rapporten.

Tijdens de opleiding worden deelnemers begeleid door ervaren trainers met uitgebreide kennis van Power BI en expertise in het gebruik van deze tool voor rapportage en gegevensanalyse. De opleiding is praktijkgericht en biedt deelnemers de mogelijkheid om hun nieuw verworven kennis direct toe te passen via praktische oefeningen en opdrachten.

Gedurende de cursus krijgen deelnemers een overzicht van de functies en mogelijkheden van Power BI. Ze leren hoe ze gegevens kunnen importeren en transformeren, visualisaties kunnen maken en rapporten kunnen ontwerpen. Daarnaast leren ze hoe ze interactieve elementen kunnen toevoegen aan hun rapporten en hoe ze deze kunnen delen met anderen.

Deze opleiding is geschikt voor professionals die nog geen ervaring hebben met Power BI en graag willen leren hoe ze een eerste rapport kunnen maken. Het is relevant voor data-analisten, rapportage specialisten en iedereen die betrokken is bij het verzamelen en presenteren van gegevens.

Na het voltooien van deze opleiding zullen deelnemers in staat zijn om zelfstandig een eenvoudig rapport te maken in Power BI. Ze zullen de basisvaardigheden hebben om gegevens te importeren, visualisaties te maken en rapporten te ontwerpen. Daarnaast zullen ze in staat zijn om hun rapporten te delen en samen te werken met anderen binnen de Power BI-omgeving.

Schrijf je in voor de opleiding “Power BI: Overzicht en Creatie van een Eerste Rapport” en krijg een vliegende start met Power BI. Leer hoe je gegevens kunt importeren, visualisaties kunt maken en rapporten kunt ontwerpen, zodat je direct aan de slag kunt met het creëren van waardevolle rapporten.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Same as url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No