Power BI: het gebruik van DAX functies om je visualisaties te verbeteren

De opleiding is speciaal ontwikkeld voor professionals die hun kennis en vaardigheden willen vergroten op het gebied van het gebruik van DAX-functies in Power BI. Aangeboden door Cevora, biedt deze interactieve online-opleiding deelnemers de mogelijkheid om diepgaand inzicht te krijgen in de mogelijkheden van DAX (Data Analysis Expressions) en hoe ze deze kunnen toepassen om hun visualisaties in Power BI te verbeteren.

Tijdens de opleiding worden deelnemers begeleid door ervaren trainers met uitgebreide kennis van Power BI en expertise in het gebruik van DAX-functies. De opleiding is praktijkgericht en biedt deelnemers de mogelijkheid om hun nieuw verworven kennis direct toe te passen via praktische oefeningen en casestudies.

Gedurende de cursus leren deelnemers hoe ze DAX-functies kunnen gebruiken om complexe berekeningen en metingen uit te voeren in Power BI. Ze ontdekken hoe ze krachtige formules kunnen maken om gegevens te analyseren, trends te identificeren en gepersonaliseerde KPI’s (Key Performance Indicators) te definiëren. Daarnaast leren ze hoe ze DAX kunnen integreren met visualisaties om inzichtelijke en interactieve rapporten te maken.

Deze opleiding is geschikt voor professionals die al bekend zijn met Power BI en hun kennis van DAX-functies willen verdiepen. Het is relevant voor data-analisten, business intelligence professionals en iedereen die betrokken is bij het analyseren en presenteren van gegevens met behulp van Power BI.

Na het voltooien van deze opleiding zullen deelnemers de vaardigheden hebben om complexe berekeningen en metingen uit te voeren met behulp van DAX in Power BI. Ze zullen in staat zijn om gegevens op een dieper niveau te analyseren, geavanceerde KPI’s te definiëren en impactvolle visualisaties te maken met behulp van DAX-functies.

Schrijf je in voor de online-klas “Power BI – Het Gebruik van DAX Functies om je Visualisaties te Verbeteren” en vergroot je expertise in het gebruik van DAX in Power BI. Leer hoe je krachtige berekeningen kunt uitvoeren, gepersonaliseerde KPI’s kunt definiëren en indrukwekkende visualisaties kunt maken met DAX-functies.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Same as url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No