Power BI: het datamodel

De opleiding is speciaal ontworpen voor professionals die hun kennis en vaardigheden willen vergroten op het gebied van het ontwerpen en beheren van het datamodel in Power BI. Aangeboden door Cevora, biedt deze interactieve online-opleiding deelnemers de mogelijkheid om een diepgaand inzicht te krijgen in het datamodel binnen Power BI en hoe ze dit effectief kunnen structureren en beheren.

Tijdens de opleiding worden deelnemers begeleid door ervaren trainers met uitgebreide kennis van Power BI en expertise in het ontwerpen van gegevensmodellen. De opleiding is praktijkgericht en biedt deelnemers de mogelijkheid om hun nieuw verworven kennis direct toe te passen via praktische oefeningen en casestudies.

Gedurende de cursus leren deelnemers hoe ze het datamodel binnen Power BI kunnen ontwerpen en optimaliseren. Ze ontdekken hoe ze tabellen en relaties kunnen maken, kolommen kunnen definiëren en berekeningen kunnen toevoegen. Daarnaast leren ze hoe ze het datamodel kunnen structureren op basis van beste praktijken en hoe ze geavanceerde functies zoals hiërarchieën en filtercontext kunnen gebruiken.

Deze opleiding is geschikt voor professionals die bekend zijn met Power BI en hun kennis van het datamodel willen verdiepen. Het is relevant voor data-analisten, business intelligence professionals en iedereen die betrokken is bij het ontwerpen en beheren van gegevensmodellen in Power BI.

Na het voltooien van deze opleiding zullen deelnemers in staat zijn om effectieve datamodellen te ontwerpen en te beheren binnen Power BI. Ze zullen de vaardigheden hebben om tabellen en relaties op te zetten, berekeningen toe te voegen en het datamodel te optimaliseren voor betere prestaties en bruikbaarheid.

Schrijf je in voor de online-klas “Power BI – Het Datamodel” en vergroot je expertise in het ontwerpen en beheren van datamodellen binnen Power BI. Ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om gestructureerde en geoptimaliseerde datamodellen te creëren voor krachtige analyses en rapporten binnen Power BI.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Same as url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No