Power BI: geavanceerde Powerquery en DAX

De opleiding is speciaal ontwikkeld voor professionals die hun kennis en vaardigheden op het gebied van gegevensverwerking en -analyse willen vergroten met behulp van geavanceerde Power Query- en DAX (Data Analysis Expressions) technieken in Power BI. Aangeboden door Cevora, biedt deze opleiding deelnemers de mogelijkheid om diepgaand inzicht te krijgen in geavanceerde mogelijkheden voor gegevensverwerking en -analyse in Power BI.

Gedurende de opleiding worden deelnemers begeleid door ervaren trainers met uitgebreide kennis van Power BI en expertise in geavanceerde Power Query- en DAX-technieken. De opleiding is praktijkgericht en biedt deelnemers de mogelijkheid om hun nieuwe kennis direct toe te passen via praktische oefeningen en casestudies.

Tijdens de cursus leren deelnemers geavanceerde Power Query-technieken om gegevensbronnen te transformeren, combineren en verrijken voor complexe analyses. Ze verkennen ook geavanceerde DAX-functies en formules om complexe berekeningen uit te voeren en diepgaande inzichten te genereren. Daarnaast leren ze hoe ze geavanceerde modellerings- en visualisatietechnieken kunnen toepassen om hun gegevens op een impactvolle manier te presenteren.

Deze opleiding is geschikt voor professionals die al bekend zijn met Power BI en hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden op het gebied van gegevensverwerking, DAX en geavanceerde analyse-technieken. Het is relevant voor data-analisten, business intelligence professionals en iedereen die betrokken is bij het verwerken, analyseren en presenteren van complexe gegevens in Power BI.

Na het voltooien van deze opleiding zullen deelnemers beschikken over de vaardigheden om geavanceerde gegevensverwerkings- en analyse-technieken toe te passen met behulp van Power Query en DAX in Power BI. Ze zullen in staat zijn om complexe analyses uit te voeren, gegevens te modelleren en impactvolle visualisaties te creëren die waardevolle inzichten bieden voor besluitvorming.

Schrijf je in voor de opleiding “Power BI: Geavanceerde Power Query en DAX” en vergroot je expertise in gegevensverwerking en -analyse met Power BI. Ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om complexe gegevensbronnen effectief te verwerken, geavanceerde analyses uit te voeren en waardevolle inzichten te genereren met behulp van Power Query en DAX.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Same as url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No