Power BI geavanceerde Power Query technieken

De opleiding is ontworpen voor professionals die hun expertise in Power BI willen vergroten en zich willen specialiseren in het gebruik van geavanceerde Power Query-technieken. Aangeboden door Cevora, biedt deze interactieve online-opleiding deelnemers de mogelijkheid om dieper in te gaan op de mogelijkheden van Power Query en hoe ze deze kunnen toepassen op complexe gegevenssets.

Gedurende de opleiding worden deelnemers begeleid door ervaren trainers die uitgebreide kennis hebben van Power BI en de meest effectieve werkwijzen voor gegevensverwerking. De opleiding is praktijkgericht en stelt deelnemers in staat om hun nieuw geleerde vaardigheden direct toe te passen op realistische scenario’s en opdrachten.

Tijdens de cursus leren deelnemers geavanceerde Power Query-technieken om gegevens te transformeren, combineren en verrijken. Ze ontdekken hoe ze complexe gegevensbronnen kunnen aanpakken en gegevensmodellen kunnen maken die voldoen aan specifieke zakelijke vereisten. Daarnaast leren ze geavanceerde query-opties, zoals parameters, functies en querytalen, te gebruiken om efficiënter en flexibeler te werken.

Deze opleiding is ideaal voor professionals die al ervaring hebben met Power BI en hun kennis en vaardigheden op het gebied van gegevensverwerking willen verbeteren. Het is geschikt voor data-analisten, business intelligence professionals en iedereen die verantwoordelijk is voor het verzamelen, transformeren en modelleren van gegevens.

Na het voltooien van deze opleiding zullen deelnemers in staat zijn om complexe gegevensbronnen effectief te verwerken en gegevensmodellen te ontwerpen die nauwkeurige en betrouwbare inzichten bieden. Ze zullen de vaardigheden hebben om gegevens op een gestructureerde en efficiënte manier te transformeren, waardoor ze waardevolle analyses kunnen uitvoeren en inzichten kunnen genereren die cruciaal zijn voor de besluitvorming.

Schrijf je in voor de online-klas “Power BI Geavanceerde Power Query Technieken” en vergroot je expertise in gegevensverwerking met Power Query. Ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om complexe gegevensbronnen effectief te beheren en waardevolle inzichten te halen uit je gegevens.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No