Power BI: een overzicht van de mogelijkheden

De opleiding is speciaal ontworpen voor professionals die hun kennis van Power BI willen vergroten en een grondig inzicht willen krijgen in de mogelijkheden van deze krachtige Business Intelligence-tool. Aangeboden door Cevora, biedt deze interactieve online-opleiding deelnemers de mogelijkheid om vertrouwd te raken met de diverse functies en mogelijkheden van Power BI.

Gedurende de opleiding worden deelnemers begeleid door ervaren trainers met uitgebreide kennis van Power BI en expertise in het gebruik van deze tool in verschillende zakelijke scenario’s. De opleiding is praktijkgericht en biedt deelnemers de mogelijkheid om hun nieuw verworven kennis direct toe te passen via praktische oefeningen en casestudies.

Tijdens de cursus krijgen deelnemers een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden van Power BI. Ze leren hoe ze gegevens kunnen importeren en transformeren, visualisaties en interactieve rapporten kunnen maken, en geavanceerde analyses en berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast ontdekken ze hoe ze gegevens kunnen delen en samenwerken met anderen binnen de Power BI-omgeving.

Deze opleiding is geschikt voor professionals die bekend zijn met Power BI of die een introductie willen krijgen in deze tool. Het is relevant voor data-analisten, business intelligence professionals en iedereen die betrokken is bij het verzamelen, analyseren en presenteren van gegevens.

Na het voltooien van deze opleiding zullen deelnemers een goed begrip hebben van de mogelijkheden van Power BI en in staat zijn om deze effectief toe te passen in hun eigen werk. Ze zullen de vaardigheden hebben om gegevens te transformeren en visualiseren, inzichten te genereren en samen te werken met anderen om waardevolle rapporten en dashboards te creëren.

Schrijf je in voor de online-klas “Power BI – Een overzicht van de mogelijkheden” en krijg een diepgaand inzicht in de mogelijkheden van Power BI. Leer hoe je gegevens kunt importeren, transformeren, visualiseren en analyseren, en ontdek hoe je effectief kunt samenwerken binnen de Power BI-omgeving om waardevolle inzichten te genereren.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No