Power BI: data modeling, DAX en visualisatietechnieken

De opleiding is speciaal ontwikkeld voor professionals die hun vaardigheden op het gebied van gegevensmodellering, DAX (Data Analysis Expressions) en visualisatietechnieken in Power BI willen verbeteren. Aangeboden door Cevora, biedt deze opleiding deelnemers de mogelijkheid om diepgaand inzicht te krijgen in het ontwerpen van krachtige datamodellen, het gebruik van DAX voor gegevensanalyse en het creëren van impactvolle visualisaties.

Gedurende de opleiding worden deelnemers begeleid door ervaren trainers met uitgebreide kennis van Power BI en expertise in gegevensmodellering, DAX en visualisatietechnieken. De opleiding is praktijkgericht en biedt deelnemers de mogelijkheid om hun nieuwe kennis direct toe te passen via praktische oefeningen en casestudies.

Tijdens de cursus leren deelnemers hoe ze gegevensmodellen kunnen ontwerpen die voldoen aan hun specifieke zakelijke behoeften. Ze verkennen geavanceerde DAX-functies en technieken om complexe berekeningen uit te voeren en diepgaande analyses mogelijk te maken. Daarnaast leren ze hoe ze impactvolle visualisaties kunnen creëren en verhalen kunnen vertellen met hun gegevens.

Deze opleiding is geschikt voor professionals die al ervaring hebben met Power BI en hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden op het gebied van gegevensmodellering, DAX en visualisatietechnieken. Het is relevant voor data-analisten, business intelligence professionals en iedereen die betrokken is bij het analyseren, modelleren en presenteren van gegevens met behulp van Power BI.

Na het voltooien van deze opleiding zullen deelnemers in staat zijn om geavanceerde datamodellen te ontwerpen, complexe analyses uit te voeren met behulp van DAX en overtuigende visualisaties te creëren in Power BI. Ze zullen beschikken over de vaardigheden om diepgaande inzichten uit gegevens te halen en deze op een impactvolle manier te presenteren aan belanghebbenden.

Schrijf je in voor de opleiding “Power BI: Data Modeling, DAX en Visualisatietechnieken” en ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om krachtige datamodellen te ontwerpen, gegevensanalyse uit te voeren met DAX en impactvolle visualisaties te creëren in Power BI. Vergroot je expertise en versterk je vermogen om waardevolle inzichten te genereren uit gegevens.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No