Power BI: basisfunctionaliteiten van Power BI Service

De opleiding is speciaal ontwikkeld voor professionals die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden op het gebied van de basisfunctionaliteiten van Power BI Service. Aangeboden door Cevora, biedt deze interactieve online-opleiding deelnemers de mogelijkheid om vertrouwd te raken met de essentiële functies van Power BI Service en hoe ze deze kunnen toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Gedurende de opleiding worden deelnemers begeleid door ervaren trainers met uitgebreide kennis van Power BI en expertise in Power BI Service. De opleiding is praktijkgericht en biedt deelnemers de mogelijkheid om de geleerde concepten en technieken direct toe te passen via praktische oefeningen en opdrachten.

Tijdens de cursus leren deelnemers de basisfunctionaliteiten van Power BI Service kennen, waaronder het publiceren en delen van rapporten en dashboards, het werken met datasets en gegevensbronnen, en het beheren van gebruikers en toegangsrechten. Ze ontdekken hoe ze gegevens kunnen plannen en vernieuwen, interactieve rapporten kunnen maken en samenwerken met collega’s binnen de Power BI Service-omgeving.

Deze opleiding is geschikt voor professionals die al bekend zijn met Power BI en hun kennis willen uitbreiden op het gebied van Power BI Service. Het is relevant voor data-analisten, business intelligence professionals en iedereen die betrokken is bij het publiceren, delen en beheren van Power BI-rapporten en -dashboards.

Na het voltooien van deze opleiding zullen deelnemers vertrouwd zijn met de basisfunctionaliteiten van Power BI Service en in staat zijn om deze effectief te gebruiken in hun dagelijkse werkzaamheden. Ze zullen de vaardigheden hebben om rapporten en dashboards te publiceren, gegevens te vernieuwen en te plannen, en samen te werken met collega’s om waardevolle inzichten te delen.

Schrijf je in voor de online-klas “Power BI Basisfunctionaliteiten van Power BI Service” en ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om effectief gebruik te maken van Power BI Service. Leer hoe je rapporten en dashboards kunt publiceren, gegevens kunt vernieuwen en samenwerken met collega’s om waardevolle inzichten te delen.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No