Leer programmeren met Python

De opleiding “Leer programmeren met Python” aangeboden door Cevora is ontworpen om deelnemers de basisprincipes van programmeren bij te brengen met behulp van de programmeertaal Python. Deze opleiding is ideaal voor beginners die geïnteresseerd zijn in het leren van programmeervaardigheden en het ontwikkelen van softwaretoepassingen.

Tijdens de opleiding leren deelnemers de fundamentele concepten van programmeren, zoals variabelen, datatypes, conditionele verklaringen, loops en functies. Ze zullen de syntax van Python begrijpen en ontdekken hoe ze deze kunnen gebruiken om logica en algoritmen te implementeren. Daarnaast zullen ze leren hoe ze met Python gegevens kunnen manipuleren, input en output kunnen verwerken en eenvoudige programma’s kunnen maken.

De opleiding biedt een gestructureerde en progressieve leerervaring waarin deelnemers de kans krijgen om de geleerde concepten in de praktijk toe te passen. Met behulp van praktische oefeningen en opdrachten kunnen ze hun programmeervaardigheden ontwikkelen en versterken. De ervaren trainers van Cevora zorgen voor begeleiding en ondersteuning tijdens het leerproces.

Na het voltooien van de opleiding zullen deelnemers een solide basis hebben in programmeren met Python. Ze zullen de vaardigheden hebben om eenvoudige programma’s te schrijven, gegevens te manipuleren en problemen op te lossen met behulp van programmeerlogica. Deze opleiding biedt beginners een sterke basis om verder te groeien in de wereld van softwareontwikkeling en programmeren.

“Leer programmeren met Python” is een waardevolle opleiding voor beginners die willen leren programmeren en hun vaardigheden willen ontwikkelen met behulp van Python. Het stelt deelnemers in staat om de basisprincipes van programmeren te begrijpen en toe te passen, waardoor ze de mogelijkheid hebben om eenvoudige softwaretoepassingen te bouwen en hun programmeervaardigheden verder te ontwikkelen.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • http://data.europa.eu/uxp/1696|http://data.europa.eu/uxp/437655

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No