Excel: welke basisformules moet ik kennen?

De opleiding is speciaal ontworpen voor professionals die hun Excel-vaardigheden willen versterken en een solide basis willen opbouwen in het gebruik van basisformules. Aangeboden door Cevora, biedt deze interactieve online-opleiding deelnemers de mogelijkheid om een grondig inzicht te krijgen in de essentiële basisformules in Excel en hoe ze deze kunnen toepassen om gegevens te analyseren en te manipuleren.

Gedurende de opleiding worden deelnemers begeleid door ervaren trainers met uitgebreide kennis van Excel en expertise in het gebruik van basisformules. De opleiding is praktijkgericht en biedt deelnemers de mogelijkheid om hun nieuw verworven kennis direct toe te passen via praktische oefeningen en casestudies.

Tijdens de cursus leren deelnemers de belangrijkste basisformules in Excel kennen en begrijpen hoe ze deze formules kunnen gebruiken om berekeningen uit te voeren, gegevens te manipuleren en analyses uit te voeren. Ze verkennen functies zoals SOM, GEMIDDELDE, MAX, MIN, ALS en VEELVOUD, en leren hoe ze deze kunnen combineren met logische en rekenkundige operatoren om complexere berekeningen uit te voeren. Daarnaast leren ze hoe ze formules kunnen kopiëren en toepassen op verschillende celbereiken om efficiënter te werken.

Deze opleiding is geschikt voor professionals die nieuw zijn in Excel of een basiskennis hebben en hun vaardigheden willen versterken in het gebruik van basisformules. Het is relevant voor iedereen die betrokken is bij gegevensanalyse, rapportage en financiële berekeningen in Excel.

Na het voltooien van deze opleiding zullen deelnemers vertrouwd zijn met de belangrijkste basisformules in Excel en in staat zijn om deze toe te passen om gegevens te analyseren, berekeningen uit te voeren en efficiënter te werken met Excel.

Schrijf je in voor de online-klas “Excel – Welke basisformules moet je kennen” en ontwikkel een sterke basis in het gebruik van basisformules in Excel. Leer hoe je berekeningen kunt uitvoeren, gegevens kunt manipuleren en efficiënter kunt werken met behulp van basisformules in Excel.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No