Excel: van lijsten naar dynamische tabellen

De opleiding aangeboden door Cevora is ontworpen om deelnemers te leren hoe ze gegevenslijsten kunnen transformeren naar dynamische tabellen in Excel. Deze opleiding is bedoeld voor mensen die al bekend zijn met de basisfunctionaliteiten van Excel en hun vaardigheden willen uitbreiden om gegevens effectiever te beheren en te analyseren.

Tijdens de opleiding leren deelnemers hoe ze gegevenslijsten in Excel kunnen omzetten naar dynamische tabellen met behulp van geavanceerde functionaliteiten. Ze zullen ontdekken hoe ze tabelrijen en -kolommen kunnen opmaken en filteren, en hoe ze gegevens kunnen sorteren en filteren binnen de dynamische tabel. Daarnaast zullen ze leren hoe ze formules en functies kunnen gebruiken om automatisch totalen en subtotalen te berekenen en rapporten te genereren.

De opleiding omvat zowel theoretische instructie als praktische oefeningen om deelnemers een hands-on leerervaring te bieden. Met behulp van interactieve opdrachten krijgen ze de mogelijkheid om de geleerde concepten direct toe te passen en hun vaardigheden te versterken. De ervaren trainers van Cevora zorgen voor een stimulerende leeromgeving waarin vragen worden aangemoedigd en individuele ondersteuning wordt geboden.

Na het voltooien van de opleiding zullen deelnemers in staat zijn om gegevenslijsten in Excel om te zetten naar dynamische tabellen en ze effectief te beheren. Ze zullen de voordelen begrijpen van het werken met dynamische tabellen, zoals automatische formule-updates en flexibele rapportageopties. Deze opleiding biedt professionals de mogelijkheid om gegevens beter te organiseren, analyseren en presenteren, waardoor ze efficiënter kunnen werken en waardevolle inzichten kunnen verkrijgen.

“Excel: Van lijsten naar dynamische tabellen” is een waardevolle opleiding voor professionals die hun Excel-vaardigheden willen verbeteren en efficiënter willen werken met gegevensbeheer en -analyse. Het stelt deelnemers in staat om hun productiviteit te verhogen en beter gebruik te maken van de mogelijkheden van Excel bij het transformeren van gegevenslijsten naar dynamische en krachtige tabellen.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No