Excel: ontdek nog meer de veelzijdigheid van draaitabellen

De opleiding is speciaal ontworpen voor professionals die hun Excel-vaardigheden willen vergroten en willen leren hoe ze draaitabellen kunnen gebruiken om hun gegevens effectief te analyseren en te synchroniseren. Aangeboden door Cevora, biedt deze interactieve online-opleiding deelnemers de mogelijkheid om een diepgaand inzicht te krijgen in het gebruik van draaitabellen in Excel en hoe ze deze kunnen toepassen om gegevens te analyseren, samenvatten en synchroniseren.

Gedurende de opleiding worden deelnemers begeleid door ervaren trainers met uitgebreide kennis van Excel en expertise in het gebruik van draaitabellen. De opleiding is praktijkgericht en biedt deelnemers de mogelijkheid om hun nieuw verworven kennis direct toe te passen via praktische oefeningen en casestudies.

Tijdens de cursus leren deelnemers hoe ze draaitabellen kunnen maken, aanpassen en gebruiken om complexe gegevenssets op een flexibele en overzichtelijke manier te analyseren. Ze verkennen verschillende analysemogelijkheden, zoals het groeperen en filteren van gegevens, het berekenen van totalen en subtotals, en het maken van draaigrafieken voor visuele weergave. Daarnaast leren ze hoe ze draaitabellen kunnen synchroniseren met brondata, zodat wijzigingen in de gegevens automatisch worden bijgewerkt.

Deze opleiding is geschikt voor professionals die al bekend zijn met de basisfunctionaliteiten van Excel en hun vaardigheden willen uitbreiden naar het gebruik van draaitabellen voor gegevensanalyse en synchronisatie. Het is relevant voor data-analisten, rapportage specialisten en iedereen die betrokken is bij het analyseren en presenteren van gegevens in Excel.

Na het voltooien van deze opleiding zullen deelnemers in staat zijn om effectieve draaitabellen te maken en te gebruiken om gegevens te analyseren en te synchroniseren in Excel. Ze zullen de vaardigheden hebben om gegevens op een flexibele en overzichtelijke manier te analyseren, samenvatten en visualiseren met behulp van draaitabellen.

Schrijf je in voor de online-klas “Excel – Leer draaitabellen gebruiken om je gegevens te analyseren en te synchroniseren” en vergroot je expertise in het gebruik van draaitabellen in Excel. Leer hoe je gegevens kunt analyseren, samenvatten en synchroniseren, en ontwikkel de vaardigheden om effectieve analyses en rapporten te maken met behulp van draaitabellen.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No