Excel: ontdek de voordelen van het werken met dynamische tabellen

De opleiding aangeboden door Cevora is speciaal ontworpen om deelnemers te leren over de voordelen en functionaliteiten van het werken met dynamische tabellen in Excel. Deze online klas is bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met Excel en hun vaardigheden willen uitbreiden om gegevens efficiënter te kunnen beheren en analyseren.

Tijdens de opleiding zullen deelnemers leren hoe ze dynamische tabellen kunnen maken en gebruiken in Excel. Ze zullen ontdekken hoe ze gegevens in een tabel kunnen organiseren, sorteren en filteren op basis van specifieke criteria. Daarnaast zullen ze leren hoe ze tabelrijen en kolommen kunnen toevoegen, verwijderen en bewerken, en hoe ze automatische totalen en subtotalen kunnen genereren. Deelnemers zullen ook kennismaken met geavanceerde functionaliteiten zoals slicers en tabelformatting.

De online klas biedt een flexibele leerervaring waarbij deelnemers toegang hebben tot lesmateriaal en oefeningen op hun eigen tempo. Via interactieve videolessen en praktische opdrachten kunnen ze de geleerde concepten direct in de praktijk brengen en hun vaardigheden versterken. Daarnaast hebben deelnemers toegang tot een online forum waar ze vragen kunnen stellen, discussies kunnen voeren en waardevolle inzichten kunnen delen met medestudenten.

Na afronding van de opleiding zullen deelnemers in staat zijn om dynamische tabellen te maken en effectief te gebruiken in Excel. Ze zullen begrijpen hoe ze gegevens kunnen organiseren, sorteren, filteren en analyseren met behulp van de functies en voordelen van dynamische tabellen. Deze opleiding biedt professionals de mogelijkheid om gegevens efficiënter te beheren en waardevolle inzichten te verkrijgen door middel van dynamische tabellen.

“Online klas: Excel – Ontdek de voordelen van het werken met dynamische tabellen” biedt een praktische en stapsgewijze aanpak om deelnemers te helpen bij het beheersen van de voordelen en functionaliteiten van dynamische tabellen in Excel. Het is een waardevolle opleiding voor professionals die hun Excel-vaardigheden willen verbeteren en efficiënter willen werken bij het beheren en analyseren van gegevens.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No