Excel: leer de meest courante functies en formules vlot gebruiken

De opleiding “Online klas: Excel – Leer de meest courante functies en formules vlot gebruiken” aangeboden door Cevora is ontworpen om deelnemers verder te helpen met hun Excel-vaardigheden door hen te leren hoe ze de meest voorkomende functies en formules effectief kunnen gebruiken. Deze online klas is bedoeld voor mensen die al enige basiskennis hebben van Excel en hun kennis willen uitbreiden om complexere taken uit te voeren.

Tijdens de opleiding zullen de deelnemers vertrouwd raken met een breed scala aan functies en formules die Excel te bieden heeft. Ze leren hoe ze geavanceerde formules kunnen maken en combineren, waaronder logische functies, datum- en tijdfuncties, tekstfuncties en meer. Daarnaast zullen ze ontdekken hoe ze data kunnen analyseren met behulp van draaitabellen en grafieken, en hoe ze gegevens effectief kunnen visualiseren.

De online klas biedt een flexibele leerervaring waarbij deelnemers toegang hebben tot lesmateriaal en oefeningen op hun eigen tempo. Met behulp van interactieve videolessen en praktische opdrachten krijgen ze de mogelijkheid om de geleerde concepten direct toe te passen en hun vaardigheden te versterken. Bovendien hebben deelnemers toegang tot een online forum waar ze vragen kunnen stellen, discussies kunnen voeren en waardevolle inzichten kunnen delen met mededeelnemers.

Na afronding van de opleiding zullen de deelnemers in staat zijn om complexere taken uit te voeren in Excel met behulp van verschillende functies en formules. Ze zullen in staat zijn om gegevens te analyseren, trends te identificeren en betekenisvolle rapporten te genereren met behulp van geavanceerde Excel-functies. Deze opleiding biedt professionals de mogelijkheid om hun Excel-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en zich te onderscheiden in een concurrerende werkomgeving.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No