Excel: laat je verrassen door speciale en complexe toepassingen

De opleiding is speciaal ontworpen voor professionals die hun Excel-vaardigheden willen uitbreiden en geavanceerde toepassingen willen ontdekken die speciale en complexe scenario’s kunnen aanpakken. Aangeboden door Cevora, biedt deze interactieve online-opleiding deelnemers de mogelijkheid om diepgaand inzicht te krijgen in de geavanceerde mogelijkheden van Excel en hoe ze deze kunnen toepassen om complexe problemen op te lossen.

Gedurende de opleiding worden deelnemers begeleid door ervaren trainers met uitgebreide kennis van Excel en expertise in het gebruik van geavanceerde toepassingen en functies. De opleiding is praktijkgericht en biedt deelnemers de mogelijkheid om hun nieuw verworven kennis direct toe te passen via praktische oefeningen en casestudies.

Tijdens de cursus worden deelnemers blootgesteld aan speciale en complexe toepassingen van Excel die verder gaan dan de standaardfunctionaliteit. Ze leren geavanceerde formules, macro’s en gegevensvalidatie toe te passen om complexe berekeningen en gegevensverwerking uit te voeren. Daarnaast ontdekken ze krachtige functies zoals gegevensmodellering, draaitabellen en geavanceerde grafieken om complexe gegevenssets te analyseren en te visualiseren.

Deze opleiding is geschikt voor professionals die al bekend zijn met de basisfunctionaliteiten van Excel en hun vaardigheden willen uitbreiden naar speciale en complexe toepassingen. Het is relevant voor data-analisten, financiële professionals en iedereen die betrokken is bij geavanceerde gegevensanalyse, modellering en rapportage in Excel.

Na het voltooien van deze opleiding zullen deelnemers in staat zijn om complexe problemen op te lossen en geavanceerde toepassingen te creëren met behulp van Excel. Ze zullen beschikken over de vaardigheden om geavanceerde formules, macro’s en functies toe te passen, complexe gegevenssets te analyseren en impactvolle rapporten te maken met behulp van speciale en complexe toepassingen in Excel.

Schrijf je in voor de online-klas “Excel – Laat je verrassen door speciale en complexe toepassingen” en vergroot je expertise in het gebruik van geavanceerde toepassingen en functies in Excel. Ontdek hoe je complexe problemen kunt aanpakken en innovatieve oplossingen kunt creëren met behulp van Excel.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No