Excel: hoe werk ik in de cloud binnen Office 365?

De opleiding aangeboden door Cevora is speciaal ontworpen om deelnemers vertrouwd te maken met het werken in de cloudomgeving van Office 365 met behulp van Excel. Deze online klas is bedoeld voor professionals die al enige kennis hebben van Excel en hun vaardigheden willen uitbreiden om efficiënter en samenwerkend te kunnen werken in de cloud.

Tijdens de opleiding leren deelnemers hoe ze Office 365 en Excel kunnen gebruiken in de cloudomgeving. Ze ontdekken hoe ze Excel-bestanden kunnen opslaan, delen en samenwerken met anderen in realtime. Daarnaast leren ze hoe ze gegevens kunnen synchroniseren tussen verschillende apparaten, versiesbeheer kunnen toepassen en hoe ze de geavanceerde mogelijkheden van Office 365 kunnen benutten, zoals het gebruik van Power Query en Power Pivot.

De online klas biedt een flexibele leerervaring waarbij deelnemers toegang hebben tot lesmateriaal en oefeningen op hun eigen tempo. Met behulp van interactieve videolessen en praktische opdrachten kunnen ze de geleerde concepten direct in de praktijk brengen en hun vaardigheden versterken. Daarnaast hebben deelnemers toegang tot een online forum waar ze vragen kunnen stellen, discussies kunnen voeren en ervaringen kunnen delen met medestudenten.

Na het voltooien van de opleiding zullen deelnemers in staat zijn om efficiënt en samenwerkend te werken in de cloudomgeving van Office 365 met behulp van Excel. Ze zullen de vaardigheden hebben om bestanden op te slaan en te delen, samen te werken met anderen in realtime en gegevens te synchroniseren tussen verschillende apparaten. Deze opleiding biedt professionals de mogelijkheid om flexibeler te werken en effectiever samen te werken in een cloudomgeving.

“Online klas: Excel – Hoe werk ik in de cloud binnen Office 365” is een waardevolle opleiding voor professionals die hun Excel-vaardigheden willen uitbreiden en willen leren hoe ze effectief kunnen werken in een cloudomgeving. Het stelt deelnemers in staat om de voordelen van Office 365 en Excel in de cloud te benutten, waardoor ze productiever en samenwerkend kunnen werken aan hun Excel-bestanden.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No