Excel: hoe pas ik voorwaardelijke opmaak op mijn gegevens toe?

De opleiding is speciaal ontworpen voor professionals die hun Excel-vaardigheden willen verbeteren en willen leren hoe ze voorwaardelijke opmaak op hun gegevens kunnen toepassen. Aangeboden door Cevora, biedt deze interactieve online-opleiding deelnemers de mogelijkheid om diepgaand inzicht te krijgen in de verschillende mogelijkheden van voorwaardelijke opmaak in Excel en hoe ze deze kunnen gebruiken om gegevens visueel te markeren en inzichten te verkrijgen.

Gedurende de opleiding worden deelnemers begeleid door ervaren trainers met uitgebreide kennis van Excel en expertise in het gebruik van voorwaardelijke opmaak. De opleiding is praktijkgericht en biedt deelnemers de mogelijkheid om hun nieuw verworven kennis direct toe te passen via praktische oefeningen en casestudies.

Tijdens de cursus leren deelnemers hoe ze voorwaardelijke opmaakregels kunnen maken en aanpassen om gegevens automatisch te markeren op basis van specifieke voorwaarden. Ze verkennen verschillende opmaakopties, zoals het toepassen van kleuren, pictogrammen en datalijsten, om visuele indicatoren te creëren voor trends, patronen en afwijkingen in de gegevens. Daarnaast leren ze hoe ze complexe voorwaardelijke opmaakregels kunnen combineren en prioriteren om geavanceerde opmaakscenario’s te creëren.

Deze opleiding is geschikt voor professionals die al bekend zijn met de basisfunctionaliteiten van Excel en hun vaardigheden willen uitbreiden naar het gebruik van voorwaardelijke opmaak. Het is relevant voor data-analisten, rapportage specialisten en iedereen die betrokken is bij het analyseren en presenteren van gegevens in Excel.

Na het voltooien van deze opleiding zullen deelnemers in staat zijn om effectieve voorwaardelijke opmaak toe te passen op hun gegevens in Excel. Ze zullen beschikken over de vaardigheden om gegevens visueel te markeren, trends en patronen te identificeren, en snel inzichten te verkrijgen door middel van voorwaardelijke opmaak.

Schrijf je in voor de online-klas “Excel – Ontdek alle mogelijkheden om voorwaardelijke opmaak op je gegevens toe te passen” en vergroot je expertise in het gebruik van voorwaardelijke opmaak in Excel. Leer hoe je gegevens kunt markeren, visuele indicatoren kunt creëren en snel inzichten kunt verkrijgen met behulp van voorwaardelijke opmaak.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No