Excel: hoe maak ik van een lijst een dynamische tabel?

De opleiding aangeboden door Cevora is ontworpen om deelnemers te leren hoe ze van een statische lijst in Excel een dynamische tabel kunnen maken. Deze online klas is bedoeld voor mensen die al bekend zijn met de basisfunctionaliteiten van Excel en hun vaardigheden willen uitbreiden om gegevens effectiever te beheren en te analyseren.

Tijdens de opleiding zullen deelnemers leren hoe ze een lijst met gegevens kunnen omzetten in een dynamische tabel met behulp van de geavanceerde functionaliteiten van Excel. Ze zullen ontdekken hoe ze de voordelen van een dynamische tabel kunnen benutten, zoals het automatisch bijwerken van formules, sorteren, filteren en het toevoegen van nieuwe rijen of kolommen. Daarnaast zullen ze leren hoe ze de opmaak van de tabel kunnen aanpassen en de gegevens visueel aantrekkelijk kunnen presenteren.

De online klas biedt een flexibele leerervaring waarbij deelnemers toegang hebben tot lesmateriaal en oefeningen op hun eigen tempo. Via interactieve videolessen en praktische opdrachten kunnen ze de geleerde concepten direct in de praktijk brengen en hun vaardigheden versterken. Daarnaast hebben deelnemers toegang tot een online forum waar ze vragen kunnen stellen, discussies kunnen voeren en ervaringen kunnen delen met medestudenten.

Na het voltooien van de opleiding zullen de deelnemers in staat zijn om van een statische lijst een dynamische tabel te maken in Excel. Ze zullen de voordelen van een dynamische tabel begrijpen en kunnen profiteren van de geavanceerde functionaliteiten om gegevens efficiënter te beheren en te analyseren. Deze opleiding stelt professionals in staat om hun gegevensbeheer- en analysemogelijkheden in Excel te verbeteren en tijd te besparen bij het verwerken van gegevens.

“Online klas: Excel – Hoe maak ik van een lijst een dynamische tabel” biedt een praktische en hands-on benadering om deelnemers te helpen bij het beheersen van de technieken om een lijst in Excel om te zetten in een dynamische en krachtige tabel. Het is een waardevolle opleiding voor professionals die hun Excel-vaardigheden willen verbeteren en efficiënter willen werken met gegevensbeheer.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No