Excel: hoe maak ik simulaties met functies en formules?

De opleiding aangeboden door Cevora is speciaal ontwikkeld om deelnemers te leren hoe ze simulaties kunnen maken en uitvoeren met behulp van geavanceerde functies en formules in Excel. Deze online klas is bedoeld voor mensen die al een goede basiskennis hebben van Excel en hun vaardigheden willen uitbreiden om complexe simulaties te kunnen maken.

Tijdens de opleiding zullen deelnemers leren hoe ze simulatiemodellen kunnen ontwerpen en implementeren met behulp van geavanceerde functies en formules in Excel. Ze zullen ontdekken hoe ze willekeurige getallen kunnen genereren, variabelen kunnen simuleren en resultaten kunnen analyseren. Daarnaast zullen ze leren hoe ze scenario-analyses kunnen uitvoeren en gevoeligheidsanalyses kunnen maken om de impact van verschillende variabelen op de uitkomsten van de simulatie te onderzoeken.

De online klas biedt een flexibele leerervaring waarbij deelnemers toegang hebben tot lesmateriaal en oefeningen op hun eigen tempo. Met behulp van interactieve videolessen en praktische opdrachten kunnen ze de geleerde concepten direct toepassen en hun vaardigheden versterken. Bovendien hebben deelnemers toegang tot een online forum waar ze vragen kunnen stellen, discussies kunnen voeren en waardevolle inzichten kunnen delen met mededeelnemers.

Na het voltooien van de opleiding zullen de deelnemers in staat zijn om simulaties te maken en uit te voeren in Excel met behulp van geavanceerde functies en formules. Ze zullen begrijpen hoe ze variabelen kunnen manipuleren, resultaten kunnen analyseren en scenario’s kunnen evalueren. Deze opleiding stelt professionals in staat om complexe besluitvormingsprocessen te ondersteunen door middel van simulaties en hen te helpen betere inzichten te verkrijgen in de mogelijke uitkomsten.

“Online klas: Excel – Hoe maak ik simulaties met functies en formules” biedt een diepgaande en praktische benadering om deelnemers te helpen bij het beheersen van geavanceerde simulatietechnieken in Excel. Het is een waardevolle opleiding voor professionals die hun Excel-vaardigheden willen uitbreiden en effectieve simulaties willen maken om besluitvorming te ondersteunen in complexe situaties.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No