Excel: hoe maak ik mooie visualisaties door toepassing van grafieken?

De opleiding is speciaal ontworpen voor professionals die hun Excel-vaardigheden willen verbeteren en willen leren hoe ze mooie en impactvolle visualisaties kunnen maken door gebruik te maken van verschillende grafieken. Aangeboden door Cevora, biedt deze interactieve online-opleiding deelnemers de mogelijkheid om diepgaand inzicht te krijgen in de mogelijkheden van grafieken in Excel en hoe ze deze kunnen gebruiken om gegevens op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren.

Gedurende de opleiding worden deelnemers begeleid door ervaren trainers met uitgebreide kennis van Excel en expertise in het maken van grafieken. De opleiding is praktijkgericht en biedt deelnemers de mogelijkheid om hun nieuw verworven kennis direct toe te passen via praktische oefeningen en casestudies.

Tijdens de cursus leren deelnemers hoe ze verschillende soorten grafieken kunnen maken, zoals staaf-, lijn-, cirkel- en spreidingsgrafieken, en hoe ze de juiste grafiek kunnen kiezen voor het presenteren van specifieke gegevenstypen. Ze verkennen verschillende grafiekopties, zoals kleuren, labels en assen, om de visualisaties aan te passen aan hun specifieke behoeften. Daarnaast leren ze hoe ze grafieken kunnen combineren en interactief kunnen maken om gegevenspatronen en trends beter te begrijpen.

Deze opleiding is geschikt voor professionals die al bekend zijn met de basisfunctionaliteiten van Excel en hun vaardigheden willen uitbreiden naar het maken van mooie en effectieve visualisaties met behulp van grafieken. Het is relevant voor data-analisten, rapportage specialisten en iedereen die betrokken is bij het analyseren en presenteren van gegevens in Excel.

Na het voltooien van deze opleiding zullen deelnemers in staat zijn om mooie en impactvolle visualisaties te maken door gebruik te maken van grafieken in Excel. Ze zullen beschikken over de vaardigheden om de juiste grafiektypen te kiezen, grafieken aan te passen aan hun behoeften en gegevens op een visueel aantrekkelijke en begrijpelijke manier te presenteren.

Schrijf je in voor de online-klas “Excel – Hoe maak ik mooie visualisaties door toepassing van grafieken” en vergroot je expertise in het maken van impactvolle visualisaties in Excel. Leer hoe je verschillende grafiektypen kunt gebruiken, grafieken kunt aanpassen en gegevens op een visueel aantrekkelijke manier kunt presenteren.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No