Excel: hoe leer ik een draaitabel maken om mijn gegevens te analyseren?

De opleiding is speciaal ontwikkeld voor professionals die hun kennis en vaardigheden in Excel willen vergroten en willen leren hoe ze draaitabellen kunnen maken om hun gegevens effectief te analyseren. Aangeboden door Cevora, biedt deze interactieve online-opleiding deelnemers de mogelijkheid om een grondig inzicht te krijgen in het gebruik van draaitabellen in Excel en hoe ze deze kunnen toepassen om gegevens te analyseren en inzichten te verkrijgen.

Gedurende de opleiding worden deelnemers begeleid door ervaren trainers met uitgebreide kennis van Excel en expertise in het gebruik van draaitabellen. De opleiding is praktijkgericht en biedt deelnemers de mogelijkheid om hun nieuw verworven kennis direct toe te passen via praktische oefeningen en casestudies.

Tijdens de cursus leren deelnemers hoe ze draaitabellen kunnen maken en aanpassen om gegevens op een flexibele en overzichtelijke manier te analyseren. Ze ontdekken hoe ze gegevens kunnen groeperen, subtotalen en totalen kunnen berekenen, en geavanceerde analyses kunnen uitvoeren met behulp van draaitabellen. Daarnaast leren ze hoe ze draaitabelrapporten kunnen aanpassen en visualiseren om inzichten duidelijk te communiceren.

Deze opleiding is geschikt voor professionals die al bekend zijn met de basisfunctionaliteiten van Excel en hun vaardigheden willen uitbreiden naar het maken en gebruiken van draaitabellen. Het is relevant voor data-analisten, rapportage specialisten en iedereen die betrokken is bij het analyseren en presenteren van gegevens in Excel.

Na het voltooien van deze opleiding zullen deelnemers in staat zijn om effectieve draaitabellen te maken en te gebruiken in Excel. Ze zullen de vaardigheden hebben om gegevens te analyseren, inzichten te verkrijgen en rapporten op te stellen met behulp van draaitabellen. Ze zullen in staat zijn om complexe gegevenssets te vereenvoudigen en duidelijk te communiceren door middel van draaitabelrapporten.

Schrijf je in voor de online-klas “Excel – Hoe leer ik een draaitabel maken om mijn gegevens te analyseren” en vergroot je expertise in het gebruik van draaitabellen in Excel. Leer hoe je gegevens kunt analyseren, inzichten kunt verkrijgen en overzichtelijke rapporten kunt creëren met behulp van draaitabellen.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No