Excel: hoe ga ik van eenvoudige functies en formules naar complexe en geneste functies?

De opleiding is speciaal ontworpen voor professionals die hun kennis en vaardigheden in Excel willen vergroten en willen leren hoe ze van eenvoudige functies en formules kunnen overstappen naar complexere geneste formules. Aangeboden door Cevora, biedt deze interactieve online-opleiding deelnemers de mogelijkheid om diepgaand inzicht te krijgen in de geavanceerde mogelijkheden van Excel-functies en hoe ze deze effectief kunnen toepassen in complexe scenario’s.

Gedurende de opleiding worden deelnemers begeleid door ervaren trainers met uitgebreide kennis van Excel en expertise in het gebruik van geavanceerde functies en formules. De opleiding is praktijkgericht en biedt deelnemers de mogelijkheid om hun nieuw verworven kennis direct toe te passen via praktische oefeningen en casestudies.

Tijdens de cursus leren deelnemers hoe ze hun Excel-vaardigheden kunnen uitbreiden naar complexere geneste formules. Ze verkennen geavanceerde functies zoals INDEX, INDIRECT, IFERROR en VLOOKUP en leren hoe ze deze kunnen combineren met logische en rekenkundige operatoren om complexe berekeningen uit te voeren. Daarnaast ontdekken ze geavanceerde formuletechnieken zoals het gebruik van arrayformules en het nesten van functies om complexe analyses en rapporten te creëren.

Deze opleiding is geschikt voor professionals die al bekend zijn met de basisfuncties en formules van Excel en hun vaardigheden willen uitbreiden naar complexere geneste formules. Het is relevant voor data-analisten, financiële professionals en iedereen die betrokken is bij gegevensanalyse en rapportage in Excel.

Na het voltooien van deze opleiding zullen deelnemers in staat zijn om complexe geneste formules te maken en toe te passen in Excel. Ze zullen de vaardigheden hebben om geavanceerde functies en formules te gebruiken, complexe berekeningen uit te voeren en geavanceerde analyses en rapporten te maken met Excel.

Schrijf je in voor de online-klas “Excel – Hoe ga ik van de meest courante functies en formules naar complexe geneste” en vergroot je expertise in het gebruik van geavanceerde functies en formules in Excel. Leer hoe je complexe geneste formules kunt maken en toepassen om geavanceerde analyses en rapporten te creëren.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No