Excel: hoe automatiseer ik handelingen door het gebruik van macro’s?

De opleiding aangeboden door Cevora is speciaal ontworpen om deelnemers te leren hoe ze handelingen in Excel kunnen automatiseren met behulp van macros. Deze online klas is bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met Excel en hun vaardigheden willen uitbreiden om repetitieve taken efficiënter te kunnen uitvoeren.

Gedurende de opleiding zullen deelnemers leren hoe ze macros kunnen maken en gebruiken om tijdrovende en repetitieve handelingen in Excel te automatiseren. Ze zullen de basisprincipes van VBA (Visual Basic for Applications) verkennen en ontdekken hoe ze code kunnen schrijven om aangepaste macros te maken. Daarnaast zullen ze leren hoe ze macros kunnen koppelen aan knoppen, sneltoetsen of gebeurtenissen, zodat ze met één klik taken kunnen uitvoeren.

De online klas biedt een flexibele leerervaring waarbij deelnemers toegang hebben tot lesmateriaal en oefeningen op hun eigen tempo. Met behulp van interactieve videolessen en praktische opdrachten kunnen ze de geleerde concepten direct toepassen en hun programmeervaardigheden verbeteren. Daarnaast hebben deelnemers toegang tot een online forum waar ze vragen kunnen stellen, discussies kunnen voeren en ervaringen kunnen delen met medestudenten.

Na afronding van de opleiding zullen deelnemers in staat zijn om handelingen in Excel te automatiseren door middel van het gebruik van macros. Ze zullen de vaardigheden hebben om aangepaste macros te maken, taken te automatiseren en hun productiviteit te verhogen. Deze opleiding biedt professionals de mogelijkheid om repetitieve taken efficiënter uit te voeren en meer tijd te besteden aan waardevolle analytische en strategische werkzaamheden.

“Online klas: Excel – Hoe automatiseer ik handelingen door het gebruik van macros” biedt een praktische en gestructureerde aanpak om deelnemers te helpen bij het beheersen van macro-automatisering in Excel. Het is een waardevolle opleiding voor professionals die hun Excel-vaardigheden willen verbeteren en tijdbesparende oplossingen willen implementeren door middel van macro-automatisering.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No