Excel: draaitabellen

De opleiding aangeboden door Cevora is ontworpen om deelnemers vertrouwd te maken met de krachtige functionaliteit van draaitabellen in Excel. Deze opleiding is ideaal voor professionals die al basiskennis hebben van Excel en hun vaardigheden willen uitbreiden om gegevens effectief te analyseren en samenvatten.

Gedurende de opleiding leren deelnemers hoe ze draaitabellen kunnen maken en gebruiken om gegevens snel en gemakkelijk te analyseren. Ze zullen ontdekken hoe ze gegevens kunnen samenvatten, sorteren, filteren en groeperen op basis van verschillende criteria. Daarnaast zullen ze leren hoe ze draaitabelrapporten kunnen aanpassen, grafieken kunnen maken op basis van draaitabelgegevens en geavanceerde analyses kunnen uitvoeren met behulp van draaitabellen.

De opleiding omvat zowel theoretische instructie als praktische oefeningen om deelnemers een hands-on leerervaring te bieden. Met behulp van interactieve opdrachten krijgen ze de mogelijkheid om de geleerde concepten direct toe te passen en hun vaardigheden te versterken. De ervaren trainers van Cevora zorgen voor een stimulerende leeromgeving waarin vragen worden aangemoedigd en individuele ondersteuning wordt geboden.

Na het voltooien van de opleiding zullen deelnemers in staat zijn om draaitabellen te maken en effectief te gebruiken voor gegevensanalyse en rapportage in Excel. Ze zullen de vaardigheden hebben om gegevens op verschillende manieren te analyseren, trends te identificeren en zinvolle inzichten te verkrijgen met behulp van draaitabellen. Deze opleiding biedt professionals de mogelijkheid om hun analytische vaardigheden te verbeteren en snellere en beter onderbouwde beslissingen te nemen op basis van gegevens.

“Excel: Draaitabellen” is een waardevolle opleiding voor professionals die hun Excel-vaardigheden willen verbeteren en efficiënter willen werken met gegevensanalyse en -rapportage. Het stelt deelnemers in staat om gegevens snel te analyseren en relevante inzichten te verkrijgen met behulp van de krachtige mogelijkheden van draaitabellen in Excel.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No