Excel: de meest gebruikte formules en functies

De opleiding “Excel: De meest gebruikte formules en functies” aangeboden door Cevora is ontworpen om deelnemers uitgebreide kennis en vaardigheden bij te brengen over de meest gebruikte formules en functies in Microsoft Excel. Deze opleiding is ideaal voor professionals die al een basisniveau van Excel-beheersing hebben en hun expertise willen vergroten om complexere taken uit te voeren.

Gedurende de opleiding zullen deelnemers worden ondergedompeld in de wereld van geavanceerde Excel-functies en -formules. Ze leren hoe ze functies zoals VLOOKUP, IF, SUMIF, AVERAGE, COUNT, en vele andere kunnen gebruiken om complexe berekeningen en gegevensanalyse uit te voeren. Daarnaast zullen ze inzicht krijgen in hoe ze formules kunnen combineren, logische bewerkingen kunnen uitvoeren en gegevens kunnen manipuleren om waardevolle inzichten te verkrijgen.

Deze opleiding biedt zowel theoretische instructie als praktische oefeningen om deelnemers een diepgaand begrip van de onderwerpen te geven. Ze zullen de kans krijgen om te oefenen met realistische scenario’s en echte datasets, waardoor ze hun vaardigheden kunnen toepassen en versterken. De ervaren trainers van Cevora zorgen voor een interactieve leeromgeving waarin vragen worden aangemoedigd en individuele ondersteuning wordt geboden.

Na het voltooien van de opleiding zullen de deelnemers in staat zijn om complexe berekeningen uit te voeren, gegevens te analyseren en inzichten te genereren met behulp van de meest gebruikte formules en functies in Excel. Ze zullen hun productiviteit verhogen en efficiënter werken bij het manipuleren en presenteren van gegevens. Deze opleiding is van onschatbare waarde voor professionals die hun Excel-vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen en waardevolle analyses willen uitvoeren in hun dagelijkse werkzaamheden.

“Excel: De meest gebruikte formules en functies” biedt een uitgebreide en praktische benadering van het gebruik van geavanceerde Excel-functies, waardoor professionals hun expertise kunnen vergroten en waardevolle bijdragen kunnen leveren aan hun organisatie.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No