Excel: complexe formules en simulaties

De opleiding aangeboden door Cevora is speciaal ontworpen om deelnemers te leren hoe ze complexe formules kunnen maken en simulaties kunnen uitvoeren in Excel. Deze opleiding is bedoeld voor professionals die al een goede basis hebben van Excel en hun vaardigheden willen uitbreiden om geavanceerde berekeningen en modelleringen te kunnen uitvoeren.

Gedurende de opleiding zullen deelnemers leren hoe ze complexe formules kunnen maken met behulp van geavanceerde functies en formules in Excel. Ze zullen ontdekken hoe ze formules kunnen nesten, logische bewerkingen kunnen uitvoeren en complexe berekeningen kunnen automatiseren. Daarnaast zullen ze leren hoe ze simulaties kunnen uitvoeren met behulp van willekeurige getallen en iteraties om mogelijke scenario’s te analyseren en voorspellingen te doen.

De opleiding biedt zowel theoretische instructie als praktische oefeningen om deelnemers een diepgaand begrip van de onderwerpen te geven. Met behulp van interactieve opdrachten krijgen ze de mogelijkheid om de geleerde concepten direct toe te passen en hun vaardigheden te versterken. De ervaren trainers van Cevora zorgen voor een stimulerende leeromgeving waarin vragen worden aangemoedigd en individuele ondersteuning wordt geboden.

Na het voltooien van de opleiding zullen deelnemers in staat zijn om complexe formules te maken en simulaties uit te voeren in Excel. Ze zullen de vaardigheden hebben om geavanceerde berekeningen en modelleringen uit te voeren, waardoor ze betere beslissingen kunnen nemen op basis van gegevens en mogelijke scenario’s kunnen analyseren. Deze opleiding stelt professionals in staat om hun analytische vaardigheden in Excel naar een hoger niveau te tillen en waardevolle inzichten te verkrijgen.

“Excel: Complexe formules en simulaties” is een waardevolle opleiding voor professionals die hun Excel-vaardigheden willen verbeteren en geavanceerde berekeningen en simulaties willen uitvoeren. Het stelt deelnemers in staat om complexe problemen aan te pakken en betrouwbare voorspellingen en analyses te genereren met behulp van geavanceerde formules en simulatietechnieken in Excel.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No