Excel: basiskennis en eenvoudige formules

De opleiding “Excel: Basiskennis en eenvoudige formules” aangeboden door Cevora is ontworpen om deelnemers te voorzien van essentiële vaardigheden en kennis van Microsoft Excel, een van de meest gebruikte spreadsheetprogramma’s ter wereld. Deze opleiding is bedoeld voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met Excel en die hun basisvaardigheden willen ontwikkelen om efficiënter en effectiever te werken met dit programma.

Gedurende de opleiding worden deelnemers stap voor stap begeleid bij het verkennen van de belangrijkste functies en mogelijkheden van Excel. Ze leren hoe ze gegevens kunnen invoeren en opmaken, werkbladen kunnen maken en beheren, en basisberekeningen kunnen uitvoeren met behulp van eenvoudige formules en functies. Daarnaast krijgen ze inzicht in het gebruik van cellen, rijen en kolommen om gegevens te organiseren en te analyseren.

De opleiding omvat zowel theoretische instructie als praktische oefeningen om deelnemers een hands-on leerervaring te bieden. Door middel van interactieve opdrachten krijgen ze de kans om hun vaardigheden direct toe te passen en hun begrip te versterken. De ervaren trainers van Cevora zorgen voor een stimulerende leeromgeving waarin vragen worden aangemoedigd en individuele ondersteuning wordt geboden.

Na het voltooien van de opleiding zullen de deelnemers in staat zijn om basiswerkbladen te maken, gegevens correct in te voeren en te formatteren, en eenvoudige berekeningen uit te voeren met behulp van formules en functies. Ze zullen zich zelfverzekerder voelen bij het werken met Excel en in staat zijn om de opgedane kennis toe te passen in hun dagelijkse werkzaamheden.

De opleiding “Excel: Basiskennis en eenvoudige formules” biedt een solide basis voor verdere groei en ontwikkeling van Excel-vaardigheden, en vormt een waardevolle investering voor professionals die hun productiviteit willen verhogen en efficiënter willen werken met gegevensanalyse en rapportage.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Software and applications development and analysis

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Programme module

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time intensive

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No