Azure: introductie

De opleiding “Online klas: Azure Introductie” aangeboden door Cevora is ontworpen om deelnemers kennis te laten maken met Microsoft Azure, een cloud computing-platform. Deze online klas is ideaal voor professionals die geïnteresseerd zijn in het begrijpen en gebruiken van Azure voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van cloudoplossingen.

Tijdens de opleiding leren deelnemers de basisprincipes van Azure kennen en begrijpen hoe ze verschillende Azure-services kunnen gebruiken. Ze ontdekken hoe ze virtuele machines kunnen implementeren, opslag kunnen beheren, databases kunnen opzetten en cloudapplicaties kunnen ontwikkelen met behulp van Azure. Daarnaast leren ze over beveiliging, monitoring en schaalbaarheid in de Azure-omgeving.

De online klas biedt een gestructureerd leerprogramma met interactieve leermiddelen, videolessen en praktische oefeningen. Deelnemers hebben de mogelijkheid om Azure-services in de praktijk te verkennen en te experimenteren met de functionaliteiten ervan. De ervaren trainers van Cevora zorgen voor begeleiding en ondersteuning gedurende de opleiding.

Na het voltooien van de opleiding zullen deelnemers vertrouwd zijn met de basisprincipes van Azure en in staat zijn om Azure-services te gebruiken voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van cloudoplossingen. Ze zullen de vaardigheden hebben om virtuele machines op te zetten, gegevens op te slaan, databases te beheren en cloudapplicaties te ontwikkelen met behulp van Azure. Deze opleiding biedt professionals de mogelijkheid om Azure te omarmen als een krachtig platform voor hun cloud computing-behoeften.

“Online klas: Azure Introductie” is een waardevolle opleiding voor professionals die hun kennis van Azure willen vergroten en willen leren hoe ze Azure kunnen gebruiken voor het ontwikkelen en beheren van cloudoplossingen. Het stelt deelnemers in staat om de mogelijkheden van Azure te benutten en hun organisatie te ondersteunen bij het realiseren van efficiënte en schaalbare cloudinfrastructuur.

Image

images-5-2

Publish in core platform

Yes

Author

Jill Everaert

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Software

Niveau digitale skills

  • intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Information and Communication Technologies (ICTs) not further defined

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Course

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time light

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No