AI in Business

Artificial Intelligence (AI) komt steeds meer voor in de bedrijfswereld en biedt tal van voordelen voor bedrijven die er gebruik van maken. Om bedrijven te helpen ten volle te profiteren van AI, heeft Agoria, een toonaangevende Belgische federatie voor technologie en engineering, een cursus ontwikkeld over de implementatie van AI in het bedrijfsleven. De cursus “AI in Business” biedt een diepgaand inzicht in hoe AI kan worden ingezet om bedrijfsprocessen te verbeteren en groei te stimuleren.

De cursus is bedoeld voor zakelijke professionals die meer willen weten over AI en de potentiële toepassingen ervan in hun sector. Het behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder de basis van AI, machine learning en deep learning, evenals de ethische overwegingen rond het gebruik van AI in het bedrijfsleven. De cursus biedt ook praktijkervaring met AI-tools en -technieken, zodat deelnemers begrijpen hoe AI kan worden toegepast in reële scenario’s.

Een van de belangrijkste voordelen van de cursus “AI in Business” is dat deelnemers een uitgebreid begrip krijgen van de mogelijkheden en uitdagingen van AI. De cursus behandelt de verschillende soorten AI, hun sterke punten en beperkingen, en de stappen die nodig zijn om AI in een zakelijke omgeving te implementeren. Deelnemers leren ook over de verschillende soorten gegevens en algoritmen die bij AI worden gebruikt, en over de infrastructuur en software die nodig zijn om AI-systemen te ondersteunen.

Een ander voordeel van de cursus is dat deze praktisch en relevant is voor het bedrijfsleven. Deelnemers leren hoe ze AI kunnen toepassen op reële problemen en krijgen casestudy’s en praktische voorbeelden die de impact van AI op bedrijfsprocessen en -resultaten aantonen. Bovendien biedt de cursus deelnemers een netwerk van gelijkgestemde professionals en experts op dit gebied, die waardevolle inzichten en advies kunnen geven over de toepassing van AI in hun bedrijf.

Kortom, de “AI in Business” cursus aangeboden door Agoria biedt zakelijke professionals een uitgebreid begrip van AI en de potentiële toepassingen ervan in de zakelijke wereld. Of u nu uw eigen vaardigheden wilt verbeteren of het potentieel van AI voor uw organisatie wilt verkennen, deze cursus is een uitstekende plek om te beginnen. De cursus biedt hands-on ervaring met AI-tools en -technieken, en helpt deelnemers te begrijpen hoe AI kan worden ingezet om bedrijfsprocessen te verbeteren en groei te stimuleren.

Image

image-3

Publish in core platform

Yes

Author

Saskia Van Uffelen

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for ICT professionals and other digital experts.

Digitale technologie / specialisatie

  • Artificiële intelligentie

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced|digital_expert

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Information and Communication Technologies (ICTs) not further defined

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 3-10 years work experience

Typology of training opportunities

Course

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Online

Training duration

Up to 1 week

Organization

Is this course free

Yes

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time light

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

Yes