Infrastructure & cybersecurity

In Infrastructure & Cybersecurity leer je onder andere hoe thuisnetwerken én die van grote bedrijven te automatiseren én beveiligen. Maar je weet ook precies hoe streamingservices films en series bij je thuis krijgen. Ook als ethisch hacker kan jij een verschil maken via het identificeren en verhelpen van kwetsbaarheden, die anders misbruikt kunnen worden door een hacker met slechte bedoelingen.

Graduaat Internet of Things (IoT)

Slimme keuze om door het volgen van deze opleiding binnen te stappen in de fascinerende wereld van het SMART-gebeuren! Je kiest voor een richting met toekomst, waarbij jij de reden bent dat apparaten (Things) naast hun ‘gewone’ gebruik ook via het internet tot leven komen.  Je bent dus wellicht al eens in contact gekomen met the Internet Of Things. Er is een grote nood aan techniekers die elektronica en netwerken integreren met intelligente systemen. Ben jij erbij?

graduaat Systeem- en Netwerkbeheer

Als toekomstige netwerkbeheerder zal je datacommunicatie- netwerken installeren en onderhouden, lokaal en wereldwijd. Je krijgt daarbij ondersteuning van onze lectoren die je verder helpen met al wat je nodig hebt;

Postgraduaat Digital learning architect

Met dit nieuwe postgraduaat willen Hogeschool PXL en SyntraPXL bedrijven helpen om digitaal leren concreet te vertalen naar de werkvloer. Binnen het opleidingsprogramma is er ook aandacht voor praktijkcases. Zo ontvangen we gastsprekers en laten we cursisten concrete e-learning cases van bedrijven uitwerken tot een optimale leeromgeving voor de werknemers.

Postgraduaat Drones Business architect

We kunnen er niet meer omheen. De oneindigheid aan mogelijke toepassingen met drones zullen een significante impact hebben op ons dagelijks leven. Tal van industrieën, sectoren en organisaties zetten ze steeds vaker in ter ondersteuning van hun eigen processen. De unieke opleiding bestaat uit drie modules: Drone aviation, Drone technology en Drone business & cases.

BIM bouwkundig tekenaar

De bouwsector is de afgelopen jaren volop gedigitaliseerd. In deze voltijdse dagopleiding (start in september en februari) leer je een bouw-en uitvoeringsplan volledig digitaal in 2D en 3D uittekenen. Je verwerkt tekeningen die handmatig geschetst en berekend worden door architecten, studiebureaus, en andere. Deze opleiding omvat een stageperiode, SYNTRA leert je in 1 jaar alle praktische skills.

Leiding geven

Verbeter jouw leidinggevende capaciteiten in 9 sessies! Voor leidinggevenden of managers die hun methodiek willen aanpassen aan de huidige typologieën van medewerkers en dit ook effectief in de praktijk willen oefenen.

Personeelsbeleid en teamcoaching

Ben jij ook benieuwd hoe je van een groep een team kan maken? Of ben je op zoek naar methodes om medewerkers blijvend te motiveren? Elke dag willen we immers met een team medewerkers de juiste doelstellingen bereiken, en elke dag levert dit weer nieuwe situaties en problemen op. In deze module reiken we de passende skills aan om hieraan tegemoet te komen! Schrijf dus snel in!

Image

digiskills Trainingsaanbod

Publish in core platform

Yes

Author

Link text

Lees meer

Link Type

Training url

Target audience

  • Digital skills for the labour force.

Digitale technologie / specialisatie

  • Digitale vaardigheden

Niveau digitale skills

  • basic|intermediate|advanced

Geographic Scope - Country

  • Belgium

Industry - Field of Education and Training

  • Work skills

Target language

  • Dutch

Type of initiative

National initiative

Target group

  • Persons with 0-3 years work experience

Typology of training opportunities

Course

Learning activity

educational programme

Assessment type

  • Classroom based

Training duration

Up to 1 week

Is this course free

No

Is the certificate/credential free

No

Type of training record

Single offer

Training Start date

Effort

Part time light

Credential offered

Learning activity

Self-paced course

No